Kamerverhuur Enschede
 
Studentenkamers te huur

Kamers - Huur all-in


 

 Alles is verhuurd !!We hebben meerdere kamers en er is altijd wel verloop, dus schroom niet voor contact. 

Neem hieronder contact op met de verhuurder. De kamers worden vaak mede door de bewoners op diverse wijzes aangeboden. Het kan voorkomen dat de huurprijs welke op deze website wordt genoemd niet actueel is. De huurprijzen hebben een range van € 100 tot en met € 400 afhankelijk van de locatie en omvang van de studentenkamer.

De kamers komen worden aangeboden All-in. De specifieke voorwaarden zijn opgenomen in ons standaardcontract en beschikbaar aan de Borstelweg 46, waar de verhuurder en of zijn vertegenwoordiger regelmatig aanwezig zijn. Op het adres is Logtmeijer Schilderwerken gevestigd. 

Verzoek beschikbaarheid studentenkamer

Vul onderstaande gegevens in en we zullen binnenkort contact met jou opnemen. In het bericht kun je een voorkeur benoemen voor een woning. Ook kun je aangeven dat je bijvoorbeeld met meerdere mensen een kamer wilt huren.


Kamers worden in overleg verhuurd door de bewoners van de studentenwoning of gezamenlijk met de verhuurder of alleen door de verhuurder. Ongeveer twee maanden van tevoren kan de woning alleen worden verhuurd door de bewoners. Een maand voordat de kamer beschikbaar komt dan wordt gezamenlijk gepoogd de kamer te verhuren.  Als kamer leeg komt te staan is de verhuurder geheel vrij de kamer te verhuren.  Overigens is voorgaande geen beperking voor de verhuurder zelf kamers te gaan verhuren zonder overleg. Alleen is laatste vanuit de verhuurder gezien ook niet de gewenste situatie.   

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram