Kamerverhuur Enschede
 
Studentenkamers te huur

Route

 

 

De meeste woningen staan aan de Borstelweg te Enschede. De Borstelweg is niet ver gelegen van het Centrum, Treinstation, Hogeschool Saxion en ligt op de route van het centrum naar de Universiteit Twente. Onze andere studentenwoning is dichtbij gevestigd aan de Zweringweg.

Adres 

Het betreft de volgende woningen:

- Borstelweg 19

- Borstelweg 40

- Borstelweg 41

- Borstelweg 42

- Borstelweg 44

- Borstelweg 50

- Volksparksingel 29 (de woning heeft een achteringang aan de Borstelweg)

- Zweringweg 15

De kamers in de woningen worden verhuurd als onzelfstandig woonruimtes. Je deelt dus een aantal faciliteiten en ruimtes in het huis met je huisgenoten. 

De verhuurder of zijn vertegenwoordiger zijn vaak zelf aanwezig aan de Borstelweg 46, waar Logtmeijer Schilderwerken B.V.  is gevestigd.

Op deze wijze is een aanspreekpunt aanwezig vlakbij de woning. In overleg kan gebruik gemaakt worden van de afvalcontainer op het bedrijfsterrein tegenover het bedrijfspand, om bijvoorbeeld de oude kapotte fiets weg te gooien. In de Borstelweg is trouwens een tweede hands fietsverkoop gevestigd.

Openbaar vervoer 

De Borstelweg is eenrichtingsweg en alleen met de auto te benaderen vanuit de Parkweg. In de Parkweg is een bushalte gevestigd waar elke 30 minuten een bus vertrekt richting het Centrum, Hogeschool Saxion en het Treinstation of de andere kant op richting Universiteit Twente.

 

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram