Kamerverhuur Enschede
 
Studentenkamers te huur

Over ons

 

De Borstelweg is gevestigd vlakbij het Volkspark waar naast gebruikelijke parkrecreatie, sportieve activiteiten mogelijk zijn. Er is onder andere een tennisclub gevestigd op het park. In Enschede komt twee keer per jaar de kermis naar het Volkspark toe alsmede diverse festivals (o.a. TREK) en andere activiteiten. In de straat Borstelweg zijn diverse studentenwoningen gevestigd van Kamerverhuur Enschede. Wist je dat 30 jaar geleden de Borstelweg 41 het eerste pand was in de straat waar studentenkamers in werden verhuurd. Naast dat het pand een stadsvilla is geweest heeft het pand ook een turbulent verleden. Voordat in het pand Logtmeijer Schilderwerken zijn kantoor vestigde bezetten krakers het pand. De woning was op dat moment op slopershoogte maar is opgeknapt en nu een onderdeel van het Enschedese stadsgezicht.

De kamers worden all-in verhuurd. De woningen hebben niet allemaal dezelfde hoeveelheid medebewoners. De studentenkamers zijn verschillend in omvang en er zijn een paar mooie zolderkamers beschikbaar. De woningen hebben allemaal een centrale verwarming en beschikken over een eigen wastafel op de slaapkamer. De huizen hebben een gezamenlijke keuken, douche en toilet. Enkele woningen hebben meerdere toiletten en douches in de woning. 

Is onverhoopt iets aan de hand dan kan tijdens kantooruren contact opgenomen worden met de verhuurder of zijn vertegenwoordiger aan de Borstelweg 46. Op het adres Borstelweg 46 is Logtmeijer Schilderwerken gevestigd, welk naast andere bedrijven onderhoud verricht aan de panden. Is de kachel kapot dan kan het nummer gebeld worden op de ketel of contact opgenomen met het kantoor. 

De kamers worden verhuurd door de verhuurder, maar in overleg gebeurd het dat de bewoners zelf als studentenwoning kamers verhuren. De verhuur en het opstellen van huurcontracten lopen via het kantoor. Als Kamerverhuur Enschede zijn we blij met de eigen verhuur door onze bewoners en het verhoogt de betrokkenheid van de huurders. Bij (dreigende) leegstand zal de verhuurder actie ondernemen en zelf huurders werven voor de studentenkamers welke beschikbaar zijn. De kamers worden door de verhuurder aan studenten aangeboden en eventueel aan stagiaires in kader van een werkstage vanwege de studie. We zijn trots dat nu meerdere studenten bij ons een kamer hebben gehuurd en uiteindelijk afgestudeerd zijn vertrokken.

 

  • Borstelweg 19
  • Borstelweg 40
  • Borstelweg 41
  • Borstelweg 42
  • Volksparksingel 29
  • Sateliet Borstelweg - Volkspark
  • Borstelweg 50
  • Borstelweg 44
  • Zweringweg 15
  • Borstelweg 41 en Volksparksingel 29

 

 


 


 


 


 


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram